• La reducere!
  • -6,00 lei
Miere de Albastrele 1kg
search
  • Miere de Albastrele 1kg
  • Miere de Albastrele 1kg

Miere de Albastrele 1kg

35,00 lei
29,00 lei Economiseste 6,00 lei
Fara TVA Livrare in 1-3 zile lucratoare

Tara de provenienta: Romania

Produs in Stupina MiereTVO

Produs Premium 100% Natural  

NU contine grăsimi, sodiu, zahăr, aditivi alimentari, apa sau arome adaugate

Proprietati:

  • Are un efect linistitor asupra sistemului nervos
  • Fortifiant
  • Tonic nutritiv
  • Recomandata in afectiuni renale
  • Hepatice
  • Reumatism 
  • Actiune regeneranta asupra tenului.
Cantitate

 

Politică de confidențialitate

 

Livrari

 

Termeni si conditii

Tara de provenienta: Romania

Produs in Stupina MiereTVO

Produs Premium 100% Natural  

NU contine grăsimi, sodiu, zahăr, aditivi alimentari, apa sau arome adaugate

Mierea de Albastrele este 100% naturala, deci este un desert care iti aduce beneficii pentru sanatate si nu calorii inutile! Este bogata in antioxidanti si nu contine grasimi, iar gustul dulce este dat de continutul de glucoza si fructoza, sursele naturale de energie ale organismului tau.

Sanatatea este foarte importanta pentru fiecare. Un stil de viata sanatos incepe de la o alimentatie sanatoasa, din care organismul sa isi poata extrage elementele de care are nevoie pentru o buna functionare.
Mierea de albastrele are o compozitie diversa si bogata in substante biologice active, proteine si minerale. Acest lucru ii confera foarte multe efecte terapeutice, printre care putem enumera: calmarea sistemului nervos, un efect fortifiant si nutritiv. De asemenea, mierea de albastrele este excelenta si pentru reumatism si are o actiune regenerata asupra tenului.

Mierea de albastrele este o miere 100% romaneasca si reprezinta o specialitate de miere aparte. Mierea este culeasa din albastrelele din holdele de grau situate cu precadere in sudul tarii si are o culoare deschisa, cristalizare fina, usor amaruie. Compozitia sa diversa bogata in substante biologice active, proteine, substante minerale, vitamine ii ofera o multitudine de efecte terapeutice.

Indicatii terapeutice:
Efect linistitor asupra sistemului nervos, fortifiant, tonic nutritiv, recomandata in afectiuni renale, hepatice, reumatism cu actiune regeneranta asupra tenului.

Mierea este un aliment cu gust dulce și parfumat, cu aspect semifluid, vâscos sau cristalizat și culoare specifică, având un conținut mare de zaharuri și substanțe minerale, vitamine, enzime, acizi organici.
În raport cu substanțele colorate care se găsesc în nectar și care sunt pigmenți vegetali-caroten, clorofilă, xantofilă- culoarea mierii diferă de la incolor până la neagră. La mierea de nectar predomină culoarea galbenă. Mierea strânsă la începutul primăverii are o culoare de un galben viu, până la portocaliu. Cu timpul, mierea își pierde culoarea inițială, de obicei se închide la culoare, iar în timpul cristalizării se deschide.

Prin calitățile sale nutritive este considerată un aliment de mare valoare în hrana oamenilor de toate vârstele, având utilizări largi în dietetică și terapeutică.
Mierea este foarte des folosită în alimentație, în bucătărie sau ca medicament, fiind foarte apreciată de medicina populară. De asemenea are importante aplicații în alimentația artificială, în alimentația pre- și postoperatorie, în pediatrie și ginecologie.

Cristalizarea prezinta o garantie a calitatii, fiind un fenomen specific mierii naturale.
Cristalizarea mierii este influentata de raportul dintre fructoza si glucoza, care sunt principalele ei componente

ATENTIE!! A nu se administra copiilor sub 1 an si persoanelor alergice la produsele apicole!

MDA-1000

Fisa tehnica

Greutate-Neta
1kg

Referinte specifice

MPN
MDA-1000
Nou
Comentarii (0)