Miere de Salcam 400g
search
  • Miere de Salcam 400g
  • Miere de Salcam 400g

Miere de Salcam 400g

25,00 lei
Fara TVA Livrare in 1-3 zile lucratoare

Tara de provenienta: Romania

Produs in Stupina MiereTVO

Produs Premium 100% Natural  

NU contine grăsimi, sodiu, zahăr, aditivi alimentari, apa sau arome adaugate

Se recomanda pentru:

  • Tonic general
  • Suferinte gastrice si ulcer
  • Probleme digestive
  • Probleme pulmonare
  • Astenii
  • Cancer
  • Stari nervoase
  • Tuse
Cantitate

 

Politică de confidențialitate

 

Livrari

 

Termeni si conditii

Tara de provenienta: Romania

Produs in Stupina MiereTVO

Produs Premium 100% Natural  

NU contine grăsimi, sodiu, zahăr, aditivi alimentari, apa sau arome adaugate

Mierea de Salcam este 100% naturala, deci este un desert care iti aduce beneficii pentru sanatate si nu calorii inutile! Este bogata in antioxidanti si nu contine grasimi, iar gustul dulce este dat de continutul de glucoza si fructoza, sursele naturale de energie ale organismului tau.

Dintre numeroasele tipuri de miere, fiecare cu proprietatile ei specifice, mierea de salcam este un tonic general, care calmeaza tusea si este folosita in tratarea asteniei si nevrozelor.

Mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compusi ai azotului.

Aceasta are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4. In total, mierea de salcam contine 435 substante.

Mierea de salcam este monoflora, ceea ce inseamna ca a fost culeasa in marea majoritate de la o singura specie de planta – in acest caz din salcam.

Caracteristicile mierii de salcam:
Culoarea mierii de salcam, imediat dupa recoltare, este transparenta, insa, depinde de fagurii in care a fost facuta. Astfel poate avea nuante de la incolor la galben pai sau galben deschis.

Mierea de salcam are un gust placut, dulce, este vascoasa si fluida si nu prezinta semne de cristalizare cand este proaspata. Cristalizarea este un proces natural si depinde de raportul dintre glucoza si fructoza din componenta mierii si de temperatura mediului. Datorita unei cantitati mari de fructoza, aceasta nu se cristalizeaza decat dupa un an si jumatate doi ani, dar nici atunci in totalitate.

Mirosul este specific. Trebuie sa tinem cont insa, ca mirosul pronuntat de salcam este un semn al falsificarii mierii prin introducerea unei infuzii de flori de salcam.
Retineti! Mirosul pronuntat de salcam este un semn al falsificarii mierii prin introducerea unei infuzii de flori de salcam.

Indicatii terapeutice ale mierii de salcam:
Principala calitate a mierii de salcam este aceea de calmare a tusei, este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si nevrozelor. Aceasta mai este recomandata in:

Gastrita hiperacida – mierea de salcam, diluata in apa calda si luata cu 90-120 de minute inaintea mesei, diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede, calmand pirozisul “arsurile” (o lingura de miere in 100 ml apa);

Ulcer – este foarte buna mierea de salcam diluata in 200 ml de lapte nefiert. Amestecul se bea seara inainte de culcare, bineinteles alaturi de un regim alimentar adecvat.

Mierea de salcam este un excelent tonic pentru copii, convalescenti, pentru intarirea sistemului imunitar si pentru gravide.

Cristalizarea prezinta o garantie a calitatii, fiind un fenomen specific mierii naturale.
Cristalizarea mierii este influentata de raportul dintre fructoza si glucoza, care sunt principalii ei componenti

ATENTIE!! A nu se administra copiilor sub 1 an si persoanelor alergice la produsele apicole!

 

MDS-400

Fisa tehnica

Greutate-Neta
400g

Referinte specifice

MPN
MDS-400
Nou
Comentarii (0)