Miere de Cimbrisor 400g
search
  • Miere de Cimbrisor 400g
  • Miere de Cimbrisor 400g

Miere de Cimbrisor 400g

20,00 lei
Fara TVA Livrare in 1-3 zile lucratoare

Tara de provenienta: Romania

Produs in Stupina MiereTVO

Produs Premium 100% Natural  

NU contine grăsimi, sodiu, zahăr, aditivi alimentari, apa sau arome adaugate

  • Activeaza circulatia
  • Tonic in cazul anemiilor
  • Usor afrodisiac
  • Expectoranta
  • Tusea convulsiva
  • Bronsita
  • Raguseala
  • Tusea astmatica
Cantitate

 

Politică de confidențialitate

 

Livrari

 

Termeni si conditii

Tara de provenienta: Romania

Produs in Stupina MiereTVO

Produs Premium 100% Natural  

NU contine grăsimi, sodiu, zahăr, aditivi alimentari, apa sau arome adaugate

Mierea de cimbrişor o miere 100% naturală, fără nici un fel de adaosuri de arome, ea fiind obţinută atât din culturile spontane de Cimbrişor de Câmp, cât şi din culturile agricole de Cimbru de Cultură, în perioada de florescenţă, ambele fiind plante aromatice cu proprietăţi terapeutice recunoscute. Este un sortiment de miere foarte aromat datorită buchetului floral pe care îl are, culoarea sa este aurie, deschisă.

Cimbrişorul activează circulaţia, este tonic în cazul anemiilor şi uşor afrodisiac. Datorită uleiului volatil pe care îl conţine planta de cimbrişor, această miere are proprietăţi expectorante, care calmează spasmele căilor respiratorii, fapt pentru care este indicat a fi întrebuinţat în tratarea tusei convulsive, bronşitei, răguşelii şi tusei astmatice. Având şi o acţiune antiseptică puternică, mierea de cimbrişor acţionează asupra ficatului şi rinichilor, ameliorând starea lor de funcţionare.

Mierea de cimbrisor este un produs excelent ce contribuie la un stil de viata sanatos in care problemele de sanatate vor deveni istorie. Cimbrisorul este o planta cu o aroma deosebita si cu numeroase proprietati terapeutice recunoscute in intreaga lume. Gustul mierii de cimbrisor este unul extraordinar, datorita buchetului floral din compozitie, fapt pentru care poate fi considerata o delicatesa cu efecte terapeutice uimitoare. Mierea de cimbrisor stimuleaza circulatia sangelui, avand astfel un usor efect afrodisiac. Datorita uleiului volatil pe care il contine planta de cimbrisor, aceasta miere are efecte benefice asupra cailor respiratorii, calmand tusea convulsiva, bronsita sau raguseala. Asadar, gratie efectelor sale extraordinare, mierea de cimbrisor nu ar trebui sa lipseasca din debaraua nimanui.

Cimbrisorul este o planta aromatica cu proprietati terapeutice recunoscute. Este un sortiment de miere foarte aromat datorita buchetului floral pe care il are. Datorita buchetului floral pe care il are, aromei specifice precum si a cantitatilor destul de mici obtinute de pe pasunile cu cimbrisor —aceasta miere reprezinta o delicatesa. Nu pot fi ignorate insa calitatile sale terapeutice.

Indicatii terapeutice:
Activeaza circulatia, este tonic in cazul anemiilor si usor afrodisiac;
Datorita uleiului volatil pe care il contine planta de cimbrisor, aceasta miere are proprietati expectorante, care calmeaza spasmele cailor respiratorii, fapt pentru care este indicat a fi intrebuintat in tratarea tusei convulsive, bronsitei, raguselii si tusei astmatice;
Avand si o actiune antiseptica puternica, mierea de cimbrisor actioneaza asupra ficatului si rinichilor, ameliorand starea lor de functionare.

Mierea este un aliment cu gust dulce și parfumat, cu aspect semifluid, vâscos sau cristalizat și culoare specifică, având un conținut mare de zaharuri și substanțe minerale, vitamine, enzime, acizi organici.
În raport cu substanțele colorate care se găsesc în nectar și care sunt pigmenți vegetali-caroten, clorofilă, xantofilă- culoarea mierii diferă de la incolor până la neagră. La mierea de nectar predomină culoarea galbenă. Mierea strânsă la începutul primăverii are o culoare de un galben viu, până la portocaliu. Cu timpul, mierea își pierde culoarea inițială, de obicei se închide la culoare, iar în timpul cristalizării se deschide.
Prin calitățile sale nutritive este considerată un aliment de mare valoare în hrana oamenilor de toate vârstele, având utilizări largi în dietetică și terapeutică.
Mierea este foarte des folosită în alimentație, în bucătărie sau ca medicament, fiind foarte apreciată de medicina populară. De asemenea are importante aplicații în alimentația artificială, în alimentația pre- și postoperatorie, în pediatrie și ginecologie.

Cristalizarea prezinta o garantie a calitatii, fiind un fenomen specific mierii naturale.
Cristalizarea mierii este influentata de raportul dintre fructoza si glucoza, care sunt principalii ei componenti.  

ATENTIE!! A nu se administra copiilor sub 1 an si persoanelor alergice la produsele apicole!

MDC-400

Fisa tehnica

Greutate-Neta
400g

Referinte specifice

MPN
MDC-400
Nou
Comentarii (0)